SAMLAREN på Barnens Scen

SAMLAREN samlar ljud på Barnens Scen i Folkets Park den 21-23 september!

Biljetter till onsdagen -fredagen: Barnens scen
Biljetter till lördagen den 23/9 kl 14.00: Kulturcentralen

 

 

 

 

Samlaren har fått en inbjudan att framföra ”livets ljud” på en konsert. Men hur låter det egentligen? Med sin apparat spelar Samlaren in så många ljud som det bara går. Prasslande påsar och skramlande nycklar. Allt kan bli ljud! Men när Samlaren sen lyssnar på ljuden av inspelningen låter det inte alls spännande. Det är ju inte alls lika vackert, sorgligt, tråkigt och underbart som livet är. Konserten närmar sig… Kanske kan publiken hjälpa till…

Samlaren är ett interaktivt scenkonstverk som bygger på ”live looping-teknik” där olika ljud kan spelas in och blandas med varandra för att skapa nya ljudvärldar. Här bjuds publiken in för att delta i den kreativa processen och tillsammans med Samlaren skapar vi något helt nytt och oförutsägbart.

Medverkande, musik och kostym: Jenny Nilsson
Idé, text och regi: Vanja Hamidi Isacson
Rörelseinstruktör: Liza Fry

För ålder: 3-7 år
Längd: 30 min